Billigt flyttefirma

Skal du bruge et flyttefirma, og er økonomien stram – så er du kommet til det rigtige sted.

Her kan du få gratis tilbud fra billige flyttefirmaer i Danmark. Udfyld blot formularen, og bliv kontaktet.

Vi har samarbejdspartnere i hele Danmark, så ligemeget hvor du er fra – så er vi sikre på, at vi nok skal finde et billigt flyttefirma til dig.

Vi glæder os til at hjælpe med din flytning.

Find flyttefirma nu

Fortæl os lidt om opgaven

Dit navn (skal udfyldes)

Postnummer (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit tlf. nr. (skal udfyldes)

Bliv kontaktet indenfor 24 timer

Adresse

Hvor skal du flytte fra og til?

Dato

Hvornår vil du flytte?

Antal flyttemænd

Hvor mange flyttemænd skal du bruge?

Et billigt flyttefirma

En video om et billigt flyttefirma

Der er mange udbydere af flytninger, og mange måder hvorpå du kan få flyttet dine ting.
Først og fremmest skal du vurdere hvor mange ting det drejer sig om. Hvis du skal have flyttet en seng, er det måske ikke nødvendigt med et billigt flyttefirma, men det kan måske være nok at spørge nogle venner om hjælp, eller klare det selv og låne en trailer. Hvis du derimod skal flytte bopæl, eller blot en større mængde af ting, så kan det være praktisk at hyre et billigt flyttefirma.

Med et flyttefirma undgår du nemlig at skulle flytte tingene selv. De fleste flyttefirmaer, både i København og resten af Danmark, vil ikke pakke tingene ned for dig – dette skal du selv gøre. De flytter kun tingene, fra a til b. Det kan dog være at nogle vil yde denne service, mod ekstra betaling.
Der er dog det forbehold, at de store møbler skal ikke pakkes ned, men ved en sofa, skal puderne f.eks. pakkes ned, mens at flyttefirmaet tager sig af selve sofaen, uden at den behøver bliver skilt ad.

Spar på kræfterne og hyr et billigt flyttefirma

Det mest praktiske ved at bruge et flyttefirma er, at du sparer på kræfterne. Hvis du som enlig mor til en lille dreng, står og skal flytte, så er det svært at overskue og finde tid og mulighed for. Her kommer et flyttefirma i København til gode. Pakningen kan man selv klarer, når den lille er pakket, men selve den fysisk hårde del, slipper du for.
Det kan dog også være gavnligt for andre grupper i befolkningen, f.eks. ældre der har fysisk svært ved at flytte, og måske ikke har særlig mange familiemedlemmer til at hjælpe. Et billigt flyttefirma er derfor for mange mennesker en god investering, der kan spare kræfter og tid.